Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφιάλτης για 20χρονη στα Εξάρχεια: Της έταξε δουλειά στα μπουζούκια, τη "φυλάκισε" και την ανάγκασε να εκδίδεται





Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης trafficking στα Εξάρχεια με θύμα μια 20χρονη κοπέλα. Δύο χρόνια την απειλούσε να μην μιλήσει.



Ο σεσημασμένος μαστροπός, είχε βάλει... φύλακες για να επιτηρούν το παγιδευμένο θύμα του.



Όταν η νεαρή κοπέλα κατάφερε να απελευθερωθεί, επιστράτευσε τα ίδια άτομα για να την χτυπήσουν, προειδοποιώντας την να μην μιλήσει ποτέ στις αρχές.


Πρόκειται για μερικές από τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, μια 20χρονη γυναίκα από την Αλβανία που έπεσε θύμα trafficking πριν από περίπου τρία χρόνια στην "καρδιά" της Αθήνας. Ακόμα και όταν βρήκε τρόπο να απελευθερωθεί, δεν μπόρεσε να αποκαλύψει το Γολγοθά που είχε περάσει δεχόμενη για πάνω από 2 χρόνια απειλές.



Η φρικιαστική υπόθεση εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο με τα στελέχη της Ασφάλειας να συλλαμβάνουν τον 33χρονο μαστροπό από την Αλβανία.
Τα μπουζούκια ήταν... γραφείο ερωτικών ραντεβού

Ως... ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας, είχε παρουσιαστεί στην 20χρονη τότε κοπέλα από την Αλβανία, ο επίδοξος μαστροπός στις αρχές του 2020. Η νεαρή γνωρίστηκε μαζί του μέσω κοινής φίλης και εκείνος εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική της κατάσταση, της πρότεινε δουλειά ως... "λουλουδού".

Περίπου ένα μήνα μετά τη γνωριμία, η 20χρονη δέχτηκε τελικά τη πρόταση. Μάλιστα, ο 33χρονος δεν έμεινε εκεί, αλλά της ζήτησε να μετακομίσει προσωρινά στο σπίτι του στα Εξάρχεια, μέχρι να σταθεροποιηθεί οικονομικά. Από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

Για μια εβδομάδα ο άνδρας από την Αλβανία επιτηρούσε της κινήσεις της και έπειτα της ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί για λογαριασμό του ως εκδιδόμενη σε γραφείο ερωτικών ραντεβού. Όταν η 20χρονη αντέδρασε, την ξυλοκόπησε, ενώ έβαλε ακόμα και... φύλακες έξω από την πόρτα στο σπίτι-κρατητήριο, για να επιτηρούν το χώρο όταν εκείνος απουσίαζε.
Άρπαξε ακόμα και τις κρυμμένες αποταμιεύσεις

Τέσσερα ροζ ραντεβού τη μέρα πραγματοποιούσε κατά μέσο όρο, για περίπου τρεις μήνες, η 20χρονη κοπέλα από την Αλβανία, μέχρι να καταφέρει τον Αύγουστο του 2020, να απελευθερωθεί. Μάλιστα ο 33χρονος την είχε απειλήσει να μην αποκαλύψει στον ιδιοκτήτη του γραφείου που την απασχολούσε ως εκδιδόμενη, ότι δεχόταν πιέσεις.

Το κόστος του κάθε ραντεβού ήταν 150 ευρώ και η συμφωνία ήταν τα 50 να καταλήγουν στο γραφείο, τα 80 στην 20χρονη και τα υπόλοιπα 20 στον μαστροπό που είχε αναλάβει χρέη οδηγού. Ο 33χρονος όμως φρόντιζε να παρακρατά όλο το ποσό, αθετώντας τη συμφωνία.






Όταν η κοπέλα μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα στου Γκύζη, ο μαστροπός, αντιλήφθηκε ότι είχε αποταμιεύσει κρυφά το ποσό των 5.000 ευρώ, την χτύπησε και της πήρε τα χρήματα. Μια βδομάδα μετά η 20χρονη κατάφερε να δραπετεύσει.
Ο μαστροπός έπρεπε να... δίνει το παρών στο Τμήμα

Στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, έπρεπε να δίνει το παρόν κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα, ο 33χρονος μαστροπός από την Αλβανία.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το περασμένο Σάββατο στη Πλατεία Αμερικής, ήταν παλιός γνώριμος και είχε... βαρύτατο βιογραφικό.

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, για ληστεία, για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και για μεταφορά υπηκόων τρίτων χωρών που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στη χώρα.
Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια