Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περίεργη κλοπή στα Βριλήσσια: Άρπαξαν 160.000 ευρώ από σπίτι γνωστού γιατρού - Χωρίς εμφανή σημάδια διάρρηξης


Γιατί είναι προβληματισμένοι οι αστυνομικοί από τη διάρρηξη με λεία 160.000 ευρώ στα Βριλήσσια. Άρπαξαν και χρυσές λίρες.




Περίπου 160.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι από το σπίτι γιατρού στα Βριλήσσια. Οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι του και απέσπασαν το μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και χρυσές λίρες καθώς και κοσμήματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό ορθοπεδικό, ο οποίος μένει στα Βριλήσσια στην οδό Μάρκου Μπότσαρη. Όταν επέστρεψε σπίτι του διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν αρπάξει τα χρήματα που είχε κρύψει.


Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, ο γιατρός είχε κρύψει τα χρήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού του, αλλά οι δράστες κατάφεραν και τα εντόπισαν.



Ο 48χρονος γιατρός, ορθοπεδικός στην ειδικότητα, ειδοποίησε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου την αστυνομία όταν αντιλήφθηκε την κλοπή. Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι στην κατοικία της οδού Μάρκου Μπότσαρη δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και παραμένει άγνωστος ο χρόνος της εισβολής, καθώς απουσίαζε για μέρες από τον χώρο επειδή έλειπε για τις γιορτές.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων έχουν προχωρήσει σε έλεγχο για αποτυπώματα στους χώρους του σπιτιού ενώ συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν εικόνα για τον αριθμό των δραστών αλλά και για το χρονικό διάστημα που εισέβαλλαν στην κατοικία.
Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια