Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγιος Στέφανος: Πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο - Συνελήφθη ένας 15χρονος και οι γονείς του






Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 16χρονο στο κεφάλι με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο - Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του 4 ανήλικοι




Συνελήφθη 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (9/1), στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Στεφάνου.

Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.



Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.


Έπειτα από αναζητήσεις, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: www.skai.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια