Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμορία απατεώνων με λεία 1.000.000 ευρώ εξάρθρωσε η αστυνομία - Το κόλπο με την εγκυμοσύνη


Έψαχναν για αγγελίες στο ίντερνετ για πώληση ή ενοικίαση σπιτιών ή αντικειμένων. Έκλειναν ραντεβού και πήγαιναν στα σπίτια των θυμάτων. Πάντα ήταν γυναίκα και άνδρας  και ξεκινούσαν την κουβέντα ακόμη και για κοινωνικά θέματα ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Η γυναίκα ήταν πάντα το ίδιο πρόσωπο. Μία 20χρονη που έλεγε ότι ήταν έγκυος και έπρεπε να βγει στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα. Εκεί κατάφερναν να αποσπάσουν την προσοχή των θυμάτων τους. Κυρίως ηλικιωμένοι και οι συνεργοί που ήταν έξω από το σπίτι έμπαιναν στο εσωτερικό και όσο φρόντιζαν να κλέβουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και να αφήσουν ίχνη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν κάποια από τα μέλη λίγο πριν κάνουν κλοπή στην Πεύκη. Ένας εκ των δραστών ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και πάτησε γκάζι κινούμενος πάνω σε αστυνομικό ο οποίος έσπασε το χέρι του καθώς έπεσε στο οδόστρωμα για να αποφύγει την παράσυρση.
Έχουν εξιχνιαστεί 72 κλοπές με λεία τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ. Όλοι οι συλληφθέντες έχουν ποινικό παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια. Στην ηλεκτρική σκούπα της 20χρονης βρήκαν κρυμμένα 22.000 ευρώ.,













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια