Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΛΑΣ: Απρόκλητη επίθεση στους αστυνομικούς στο γήπεδο της Λιβαδειάς - 10 προσαγωγές



Απογευματινές ώρες Τρίτης 03-01-2023, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, από ομάδα περίπου -200- ατόμων, εκδηλώθηκε επίθεση σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκτός του γηπέδου, με ρίψη αντικειμένων (πέτρες, κροτίδες, μπουκάλια κ.λ.π.).

Οι αστυνομικοί, με χρήση των αναγκαίων, ενδεδειγμένων μέσων, κατάφεραν να τους απωθήσουν, ενώ στο γήπεδο εισήλθαν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ομάδα περίπου -50- ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα και με σφοδρότητα σε αστυνομικές δυνάμεις, εκτός του γηπέδου, βάζοντας φωτιά σε κάδο απορριμμάτων και σπρώχνοντας αυτόν προς τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα έριπταν πέτρες και έκαναν χρήση φωτοβολίδων ευθείας βολής προς αυτούς.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις, μετά από συντονισμένες ενέργειες, έγινε εκ νέου χρήση των αναγκαίων, ενδεδειγμένων μέσων, εκτός του γηπέδου, με σκοπό την απώθηση των ατόμων και την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων.

Δύο εκ των φιλάθλων, στο ημίχρονο του αγώνα, στην προσπάθειά τους να υπερπηδήσουν σιδερένια κιγκλιδώματα και να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου, τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο της περιοχής, για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν -2.000- φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και -2.500- φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οι οποίοι αποχώρησαν ομαλά από το γήπεδο.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις, πραγματοποιήθηκαν συνολικά -10- προσαγωγές, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, που διεξάγεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια