Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

'Ήρωας αστυνομικός πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. (video)




Προτού φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ, ο αστυνομικός προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν πεσμένη στον δρόμο.

Χείρα βοηθείας σε μια γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. προσέφερε ένας αστυνομικός στην Ναύπακτο. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πράξη που καταδεικνύει το έντονο αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που διακρίνει τον αστυνομικό.

Η ηρωική παρέμβαση του αστυνομικού συνέβη κατά τις βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, μετά την παράσυρση ηλικιωμένης από Ι.Χ. μετά τον κόμβο του σουπερμάρκετ στην πόλη της Ναυπάκτου.

Πηγή: www.carandmotor.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο ηρωισμός που υπάρχει εδώ, αγαπητό bloko,τι βαρυγδουποι τίτλοι είν' αυτοί? Καλώς έπραξε ο ένστολος εφόσον γνώριζε,τίποτα άλλο.Απλα τα πράγματα . Είμαστε σε υπηρεσία 24ωρες,κατα τα Διατάγματα .Τα κάναμε όλα ηρωισμό στην Ελλάδα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον αστυνομικό που έδωσε πρώτες βοήθειες στην γυναίκα. Αν όμως της έδωσε και το φιλί της ζωής, τότε ήρωας είναι η γυναίκα. Γιατί με τόσα γενια, σίγουρα της έχει ξεφλουδίσει το πρόσωπο. Προϊσταμένους δεν έχει εκεί στην Ναύπακτο ??? Δεν είδαν τα γένια του, όταν ανέλαβε υπηρεσία ??? Ή μήπως είναι αυτός ο προϊστάμενος και κάνει ότι γουστάρει ???