Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξύλο έξω από αίθουσα δικαστηρίου στη δίκη του πρώην αστυνομικού για την υπόθεση Trafficking στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα χέρια ήρθαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης με κάποια άτομα που βρίσκονταν στα δικαστήρια στην οδό Δέγλερη.

Οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στα άτομα να μπουν από τον διάδρομο στην αίθουσα με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια μέσα στο κτίριο.

Είχε προηγηθεί η απόφαση η οποία δεν βρήκε σύμφωνους τους παρευρισκόμενους για τον πρώην αστυνομικό o oποίος συνελήφθη το καλοκαίρι του 2021 στην Ηλιούπολη μετά την καταγγελία μίας 19χρονης την οποία, όπως είπε η κοπέλα, κρατούσε στο διαμέρισμά του.

O κατηγορούμενος αστυνομικός στην υπόθεση της Ηλιούπολης κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση. Ωστόσο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος ήταν αθώος σχετικά με τα αδικήματα του βιασμού της 19χρονης, της εμπορίας ανθρώπου αναφορικά με την 25χρονη κοπέλα, της διακίνησης ναρκωτικών και την οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Παράλληλα, ένοχος κρίθηκε και ο πρώην σύντροφος της 19χρονος για εμπορία ανθρώπου. Από την άλλη, ο πατέρας της κοπέλας κρίθηκε αθώος.


Δείτε το βίντεο:











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια