Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καίνε κάδους οι Ρομά έξω από το Ιπποκράτειο –Τεταμένο το κλίμα στη συγκέντρωση για τον 16χρονο (VIDEO)


«Θέλουμε δικαιοσύνη» και «θα πάρουμε πίσω το αίμα του παιδιού» είναι συνθήματα που ακούγονται, μεταξύ άλλων, στην συγκέντρωση που πραγματοποιούν από το μεσημέρι της Δευτέρας, φίλοι και συγγενείς του 16χρονου Ρομά, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από πυρά αστυνομικών έπειτα από καταδίωξη.

Το κλίμα εδώ και ώρες παραμένει τεταμένο, καθώς οι συγκεντρωμένοι ανά διαστήματα βγαίνουν στον δρόμο και κατευθύνονται προς την διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο σημείο, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε ένταση μεταξύ τους. Αυτή την ώρα καίνε κάδους έξω από το Ιπποκράτειο.









Σημειώνεται πως, νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόφιλος Αλεξόπουλος, έκανε λόγο για μία εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία «ευθεία βολή» που δέχθηκε ο νεαρός.



Ο δικηγόρος του 16χρονου υποστηρίζει πως τα σενάρια περί εμβολισμού είναι ανυπόστατα και δεν υπήρξε καμία απολύτως ενέργεια από το παιδί κατά των αστυνομικών. «Δεν πρόκειται για ακόμη μία εκδήλωση ακραίας αστυνομικής βίας, αλλά για μία ευθεία βολή, κι εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση. Ευτυχώς, από την έρευνα και τις καταθέσεις που πραγματοποιεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αποτυπώνεται ακριβώς ο τρόπος που έγινε η συγκεκριμένη επίθεση».

Πηγή: thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια