Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαρτέλ ναρκωτικών εξάρθρωσε η Δίωξη - Δύο δάσκαλοι και Σέρβος παραστρατιωτικός ανάμεσα στους συλληφθέντες (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένας 47χρονος Σέρβος με βαρύ ποινικό παρελθόν στη χώρα του καθώς φέρεται ως μέλος της εθνικιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης SCORPIONS βρίσκεται από την Τρίτη στα χέρια των στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών.

 Κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία 14 Αλβανών το Μάρτιο του 1999. Εξέτισε τα δύο τρίτα της ποινής του και αποφυλακίστηκε το 2018. Τους τελευταίους μήνες έμενε στην Ελλάδα και συνελήφθη την Τρίτη μαζί με άλλα 10 άτομα για εμπλοκή σε καρτέλ διακίνησης κοκαϊνης και κάνναβης από την Ισπανία.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο Σέρβους, τέσσερις Κροάτες, έναν Κύπριο και τέσσερις Έλληνες. Ανάμεσά τους και ένας δάσκαλος ο οποίος φέρεται να αποθήκευε τα ναρκωτικά. Στα κρατητήρια βρέθηκε και η σύζυγός του, επίσης δασκάλα η οποία είχε γνώση, σύμφωνα με την αστυνομία όσων συνέβαιναν.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας 26χρονος Σέρβος που έχει ποινικό παρελθόν για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια στην Ελλάδα ενώ και ο 28χρονος Κύπριος είναι σεσημασμένος για επεισόδια σε γήπεδο

Oι αστυνομικοί στις έρευνες που έκαναν βρήκαν και εκρηκτικά αλλά ακόμη και ένα δοχείο φαγητού μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί βόμβα. 


Η υπόθεση δεν κλείνει καθώς διερευνάται η συμμετοχή των εμπλεκόμενων και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.



Δείτε τις δηλώσεις του κυρίου Δάβαλου και της κυρίας Δημογλίδου







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια