Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΠΛΣ: Eκδήλωση αποφοίτησης επιτυχόντων του 31ου Σχολείου Ειδικών Αποστολών ΛΣ (ΣΕΑΛΣ)


Ολοκληρώθηκε το 31ο σχολείο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το 2ο σχολείο, μέσα σε 1,5 έτος, ενώ αναμένεται και 3ο σχολείο μέσα στο 2023.

Στην τελετή Απονομής Πτυχίων, που πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του Υ.ΝΑ.Ν.Π. παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος.

Από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. παρέστησαν ο Πρόεδρος Τσιάνος Παναγιώτης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Κουζής Βασίλειος και ο Β’ Αντιπρόεδρος Σφακιανάκης Γεώργιος.

Επίσης παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αργυράκης Ιωάννης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Τσελίκης Αλέξανδρος καθώς και λοιποί Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Τα στελέχη των ΚΕΑ/ΛΣ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και του μεταναστευτικού φαινομένου.

Τα νέα στελέχη των ΚΕΑ/ΛΣ έχοντας λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση θα ενισχύσουν το σύνθετο έργο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις και κινδύνους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 





Πηγή: neaplefsi.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια