Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Τρικάλων συγχαίρει του αστυνομικούς του Τμήματος Μετεώρων για την πρωτοβουλία τους


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση μας συγχαίρει την πρωτοβουλία του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα την 27-12-2022 με την ομάδα του Α.Ο. Καλαμπάκας, στο πλαίσιο του οποίου συγκεντρώθηκαν προϊόντα για το φιλόπτωχο ταμείο της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων! Από την πλευρά μας συνεισφέραμε προσφέροντας τρόφιμα για την διανομή τους σε οικογένειες της περιοχής.
 


Στο ίδιο πλαίσιο, συγχαίρουμε την προσπάθεια του συναδέλφου και μέλους μας Θωμά Τζιωρτζιώτη που μέσω του νεοσύστατου συλλόγου «ΜοιράΖΩμαι» προσπαθεί να κάνει τις μέρες των εορτών λίγο καλύτερες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό προσφέραμε στο σύλλογο προϊόντα για να διανεμηθούν καταλλήλως.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις εταιρείες «Κουρεμένος Γεώργιος Α.Ε.» και «Μύλοι Γεωργανάδων- Αφοι Κ. Τσιόγκα Ο.Ε.» που υποστήριξαν τις συγκεκριμένες δράσεις.



Κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην βοήθεια των συμπολιτών μας και ειδικά με την ενεργή συμμετοχή των αστυνομικών, που αφουγκράζονται τις ανάγκες και αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του σώματος, πάντα έχουν τη στήριξη της Ένωσης μας!!



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης




Ο ΓΕΝΙΚΌ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΜΗΤΣΙΚΌΣ Λάμπρος




Πηγή: enwsi-ast-trikalwn.blogspot.com






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια