Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό - Συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε




Θετικό το αλκοτέστ του οδηγού που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη - Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 34χρονου Έλληνα, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.



Ειδικότερα, ο 34χρονος, που οδηγούσε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό όχημα, κινούνταν στην έξοδο της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο). Τότε, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός και των οδηγών καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.







Ο 34χρονος, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια