Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Σμύρνη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τους πυροβολισμούς







Νέα Σμύρνη: Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον δράστη και μία ακόμη νεαρή κοπέλα

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι Αρχές λίγα μόλις λεπτά μετά τους πυροβολισμούς με νεκρό σε γνωστή καφετέρια της Νέας Σμύρνης.



Μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, που ήταν κατάμεστη από κόσμο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά, καθώς ήταν πολλοί αυτοί που είχαν επιλέξει να βγουν έξω για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ.

PHOTO GALLERY









Η περιοχή, αμέσως μετά τα πυρά του δράστη, αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τον νεκρό που ήταν θαμώνας της καφετέριας.






Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το θύμα που ήταν αλβανικής καταγωγής βρισκόταν έξω από την καφετέρια όταν πέρασε ο δράστης επίσης αλβανικής καταγωγής και τον πυροβόλησε. Τότε το θύμα πρόλαβε να ανταποδώσει τα πυρά και να τραυματίσει τον δράστη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.







Από το συμβάν τραυματίστηκε μια ακόμη γυναίκα, η οποία δεν σχετίζεται με τους εμπλεκόμενους και περνούσε από το σημείο.



Πηγή: www.newsbomb.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια