Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Κάπνισμα τέλος - Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στα καταστήματα - "Βροχή" τα πρόστιμα - Έκτακτη σύσκεψη


Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα εστίασης.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είναι σε εξέλιξη στην Αντιπεριφέρεια Δυτ. Ελλάδας, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο.

Η απόφαση για την αυστηροποίηση των ελέγχων λήφθηκε μετά και την δημόσια παρέμβαση του υπουργού Υγείας , που γνωστοποίησε την επιβολή προστίμου στον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και στο κέντρο διασκέδασης , όπου κάπνιζε ενώ διασκέδαζε.

Στην σύσκεψη που έλαβαν μέρος ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Θ. Τσάτσαρης, εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και προϊστάμενοι υπηρεσίων συζητήθηκε εκτενώς το πρόβλημα του καπνίσματος στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, καθώς έχουν ατονίσει υπερβολικά οι έλεγχοι.

Απόφαση όλων των πλευρών πάντως είναι, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την υπόλοιπη περίοδο, αστυνομικοί συνοδευόμενοι από κλιμάκια υπηρεσίων να ξεκινήσουν και πάλι εντατικούς ελέγχους για την παταξη του φαινομένου που έχει λάβει διαστάσεις.

Σύμφωνα , εξάλλου, με πληροφορίες του tempo24 το τελευταίο διήμερο έχουν ελεγχθεί πολλά καταστήματα και έχουν επιβληθεί σε ιδιοκτήτες και πελάτες 22 πρόστιμα για κάπνισμα.

Πηγή: tempo24.news






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια