Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Τα επίσημα αποτελέσματα για τις εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Ακαρνανίας

Αγρίνιο, 24 Δεκεμβρίου 2022




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Α.Σ.Κ.Α)




ΠΡΟΣ

Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ΄ κ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ Δημήτριο

<<ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ>>




ΘΕΜΑ: <<Καταστρατήγηση Π.Δ. 141/91 - Άμεση ενίσχυση του Τ.Μ.Δ. Αγρινίου>>

ΕΝΤΑΥΘΑ

Η Ανανεωτική Συνδικαλιστική κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας, κινούμενη πάντα με γνώμονα το <<καλώς εννοούμενο>> υπηρεσιακό καθήκον, παραμένει πιστή στην ανάδειξη των εργασιακών προβλημάτων των συναδέλφων μας και καταγγέλλει, πιθανόν, καταστρατηγήσεις των Π.Δ. που διέπουν τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ερχόμαστε, λοιπόν, στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε εργασιακές παραβιάσεις εν σχέσει με το Π.Δ. 141/91.

Κύριε Διευθυντά

Με την παρούσα ανακοίνωση-καταγγελία σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:

Α) Από τις τακτικές μεταθέσεις του καλοκαιριού, μετατέθηκαν από το Τ.Μ.Δ. Αγρινίου, σε άλλες Υπηρεσίες της Δ.Α Ακαρνανίας, περισσότεροι αριθμητικά <<μάχιμοι>> Συνάδελφοι, χωρίς να αναπληρωθούν ισόποσα από το αρμόδιο Συμβούλιο.

Β) Ακολούθως, δημιουργήθηκαν νέες δομές–Υπηρεσίες στην Δ.Α Ακαρνανίας, οι οποίες στελεχώθηκαν και από δύο (2) <<μάχιμους>> Αστυνομικούς του Τ.Μ.Δ. Αγρινίου, χωρίς και αυτοί να αναπληρωθούν.

Γ) Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα προβλήματα, και ενώ η Υπηρεσία του Τ.Μ.Δ. Αγρινίου εξακολουθεί να στερείται <<μάχιμων>> Αστυνομικών, ταυτόχρονος, από τις λιγοστές δυνάμεις του, αποσπώνται Αστυνομικοί σε διάφορες Υπηρεσίες, εκτός της Δ.Α. Ακαρνανίας.

Συν αυτών, πρέπει να ληφθούν υπόψη προβλήματα υγείας των συναδέλφων που οδηγούν σε Ελευθέρα Υπηρεσίας και Αναρρωτικές άδειες.

Δ) Ωστόσο, η ολίσθηση δεν έχει σταματημό!

Διότι τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών, και ενώ τα Δικαστήρια Αγρινίου είναι κλειστά, οπότε κάποιοι συνάδελφοι θα ξεκουράζονταν με βάση τις άδειες τους, εντούτοις, οι άδειες μετακινούνται ημερολογιακά προκαλώντας ίλιγγο στους συναδέλφους που μένουν αποσβολωμένοι να παρακολουθούν το φαινόμενο.

Φαινόμενο το οποίο γιγαντώθηκε από την απαίτηση της Δ.Α. Ακαρνανίας, που ζητά σε καθημερινή βάση να ενισχυθούν από το πολύπαθο Τ.Μ.Δ. Αγρινίου οι Υπηρεσίες Τροχαίας.

Συνεπώς, καθίσταται η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας σε δυσεπίλυτο γρίφο!

Με φοβερή έκπληξη διαπιστώσαμε Αστυνόμους (στον βαθμό) να εκτελούν καθήκοντα άλλοτε Αξιωματικού Υπηρεσίας και άλλοτε Σκοπού.

Επίσης, Υπαστυνόμοι να εκτελούν καθήκοντα ελέγχου-χείριστου X-RAY.

Όσον αφορά για συναδέλφους που φέρουν τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, η εκτέλεση Υπηρεσίας Σκοπού έχει καταστεί <<ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ>>.

Για τους λόγου αυτούς

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ:

Να δείξετε ιδιαίτερη ευαισθησία ενισχύοντας ΑΜΕΣΑ με ανθρώπινο δυναμικό το Τ.Μ.Δ. Αγρινίου.

Η κατάσταση είναι πλέον ΟΡΙΑΚΗ και οποιαδήποτε χρονοκαθυστέρηση μπορεί να επιφέρει ανυπολόγιστες συνέπειες στη δομή και λειτουργία του Τ.Μ.Δ. Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

1. Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας

2. Νομικός Σύμβουλος Α.Σ.Κ.Α

Δικηγόρος κ. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ Βασίλειος

3. Νομικός Σύμβουλος Α.Σ.Κ.Α

Δικηγόρος κ. ΛΑΓΟΣ Γεώργιος




Τα μέλη του Δ.Σ.:

ΛΙΑΜΕΤΗ Άννα

ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια