Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Κονταρίδης: Καλή Δύναμη σε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή


Aνάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη:

Καίγεται η Δυτική Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Κόρινθος γιατί δυστυχώς ένα νεαρό παιδί, που όμως παραβαίνει τον νόμο, μιμούμενο τις πρακτικές που έβλεπε σε όλη του τη ζωή, και επειδή η Πολιτεία έχει αφήσει ανεξέλεγκτα την τύχη μωρών παιδιών να έχουν ένα προδιαγεγραμμένο μέλλον με κλεψιές, ναρκωτικά, παραβάσεις και χωρίς κανένα ουσιαστικό μέλλον.

Η Αστυνομία έρχεται και πάλι να απολογηθεί, όχι στις Αρχές που επιβάλλεται να το κάνει (και θα πρέπει να απολογηθεί ο συνάδελφος), αλλά σε μια κοινή γνώμη που χωρίς να γνωρίζει, κρίνει με περισσή ευκολία, για να μην αναφερθώ στον κάθε "κοινωνικά ευαίσθητο" που αν βρεθεί στις αστυνομικές επιχειρήσεις που σήμερα διεξάγονται, θα λιποθυμήσει από τον φόβο του στα πρώτα τρία λεπτά. Βέβαια, έχουμε ζήσει πολύ χειρότερα όταν ακριβώς ίδια εποχή το 2008, η ΥΑΤ ερχόταν να αντιμετωπίσει χιλιάδες "ευαίσθητους" που με την ενίσχυση των μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, έστελναν εκατοντάδες συναδέλφους στα 
νοσοκομεία με σοβαρές κακώσεις.

Καλή Δύναμη σε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή!!!!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία με κάνει διπλά υπερήφανο, για προσωπικούς λόγους...


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ποιός είσαι εσύ (και ο κάθε μπούλης) που θα κρίνει αν είχε ουσιαστικό μέλλον? Αν μη τι άλλο απολύτως ενδεικτική της νοοτροπίας που υπάρχει στην αστυνομία η τοποθέτηση ότι κακώς απολογείται η αστυνομία που ένα μέλος της πυροβόλησε έναν αόπλο νεαρό στο κεφάλι. Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας της οποίας έχουν καταρριφθεί σχεδόν όλοι οι ισχυρισμοί και σε καμία περίπτωση δε δίνει τη πραγματική διάσταση εσένα σε τιμάει άραγε ως μέλος της? Γιατί για το σύνολο της κοινωνίας μέσω αυτής γίνεται ξεκάθαρη η πρόθεση συγκάλυψης και φανερώνει τον τρόπο που λειτουργεί. Σας είδαμε και στη Χίο να καταστρέφετε τα αυτοκίνητα του κόσμου (που να 'ναι άραγε και εκείνη η ΕΔΕ?) αλλά και στη Θεσσαλονίκη να γράφετε πρόστιμα 300 ευρω σε νεαρούς πάνω στο ποδήλατο γιατί δε φορούσαν μάσκες. Και γιατί δίνετε τόσο βάρος στο ότι ο νεαρός ήταν Ρομά (ή το 2008 που λέγατε για αντιεξουσιαστή)? Αφού ο συνάδελφος υποστήριξε ότι δεν το είχε καταλάβει, άρα στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοδήποτε νεαρός δεν σταμάτησε στο σήμα του έλεγχου. Και σε τέτοιες περιπτώσεις που γίνεται καταδίωξη για το τίποτα (20 ευρώ=τίποτα) πάλι η αστυνομία είναι η αποκλειστική υπεύθυνη να μην κλείσει, πιέσει υπερβολικά το καταδιωκόμενο ωστέ ο οδηγός που απλά θέλει να διαφύγει να μπορεί να το κάνει χωρίς να απαιτηθούν επικίνδυνοι ελιγμοί και εμβολισμοί.