Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στ. Μπαλάσκας : Δεν θέλω ερασιτέχνες αστυνομικούς





«Όταν εγώ μιλάω για αστυνομικούς, δεν θέλω να μιλάω για ερασιτέχνες αστυνομικούς. Θέλω να μιλάω μόνο για τους επαγγελματίες αστυνομικούς. Εάν κάποιος αστυνομικός δυστυχώς αισθάνεται ερασιτέχνης, εμένα δεν μου κάνει», δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, με αφορμή το περιστατικό καταδίωξης οχήματος από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, που κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά, οδηγού του αυτοκινήτου, από πυροβολισμό αστυνομικού.

«Σαν παλιός αστυνομικός, ο υπερβάλλων ζήλος και ιδιαίτερα στον αστυνομικό, δεν είναι καλό μονοπάτι αλλά κακοτράχαλο και άσχημο. Ο υπερβάλλων ζήλος δεν θα σε οδηγήσει ποτέ σε καλή διαδρομή στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στην καριέρα σου. Θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να υπάρχει μόνο ψυχραιμία και επαγγελματισμός, τίποτα άλλο. Και όταν η ψυχραιμία με τον επαγγελματισμό λειτουργήσουν βάσει των κανονιστικών διαταγών και της εκπαίδευσης, πάντα έχουμε καλό αποτέλεσμα», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ .

Τέλος είπε ότι αυτό που πρέπει να προτάσσεται στην ελληνική αστυνομία είναι η δια βίου εκπαίδευση.


Πηγή: www.ert.gr







Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μίλησε ο αστυνομικός, που έχει να < βάρδια, κάτι τέρμινα. Έτσι εκτρέφει και το πυκνό μούσι του, το οποίο δεν συνάδει με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, τουλάχιστον ενεργό. Άραγε αν και οι άλλοι σαν αυτόν, που βγαίνουν στα κανάλια και μας αναλύουν τα πάντα όλα, περί της αστυνομίας, είτε είναι θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες των Α.Τ. , ή Τ.Α. ή Τ.Τ. ή Κρατικής ασφάλειας, ή δημόσια ασφάλειας, ή ακόμη και σε θέματα των ΜΑΤ, αλλά και ακόμη σε θέματα του Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ. , αν δεν ήταν σε υπηρεσίες με πληθώρα προσωπικού, θα κατάφερναν να εκλεγούν, στο συνδικαλιστικό της ΕΛ.ΑΣ, ως άξιοι ψήφου ??? Ο πάνσοφος και πάντα και για τα πάντα γνώστης , των ενεργειών και των συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ. Κύριοι ... σας βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε ως μαϊντανούς κυριολεκτικά, στις Ζήνες και στις Τατιάνες. Λίγη σεμνότητα και υπευθυνότατα, δεν βλάπτει.
Ο χρήστης ζιτσα είπε…
Ο μαϊντανός ξαναχτύπησε κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχεις δικαιο κυριε συναδελφε.Ουτε και εγω θελω τους ερασιτεχνες συναδελφους αλλα ουτε και τους επαγγελματιες τεμπεληδες.Πανε δουλεψε εξω οπως εμεις καθε μερα και μετα θα κρινεις.Δεν μπορεις μακρια απο το γυαλι βλεπω.Πανε να δουλεψεις..