Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβόλησε το σπίτι του γείτονά του και συνελήφθη


Επικίνδυνη τροπή πήρε ο έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο γειτόνων




Μια ολόκληρη συνοικία στο Μεσολόγγι σηκώθηκε στο πόδι, εξαιτίας της απροσδόκητης τροπής που πήρε ο έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο γειτόνων που έχουν προηγούμενα, όταν ο ένας ηλικίας 45 χρόνων πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον του σπιτιού του 47χρονου.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και ο 47χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, στην οποία στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον του 45χρονου δράστη, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μπήκε στα δικαστήρια με σπρέι πιπεριού!



Τους σκοπούς που είχε μια αλλοδαπή γυναίκα, η οποία μπήκε στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου έχοντας στην κατοχή της ένα σπρέι πιπεριού, διερευνά η Ασφάλεια. Η δράστιδα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκε η συσκευή η οποία κατασχέθηκε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.


Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια