Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλακιωτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την προσφορά των στελεχών του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ


Την στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψήφιση της τροπολογίας για το έκτακτο επίδομα για τα στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας στηλιτεύει ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το έκτακτο επίδομα, επιβραβεύει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας. Η καταψήφισή του στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλλει τη μεγάλη και διαχρονική προσφορά τους» σχολιάζει ο κ. Πλακιωτάκης.

Σημειώνεται πως η σχετική τροπολογία για τη χορήγηση εκτάκτου επιδόματος 600 ευρώ στους αστυνομικούς και λιμενικούς εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η εισηγήτρια του κόμματος Π. Πούλου εμφανίστηκε να έχει ψηφίσει «όχι», ωστόσο με σχετική δήλωσή της διευκρίνισε ότι η ψήφος της στην τροπολογία ήταν «ναι» και ότι εκ παραδρομής ψήφισε «όχι».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας: «Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του “όχι σε όλα”».

Πηγή:naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια