Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διέφυγαν στο εξωτερικό οι κλέφτες των καλλυντικών


Στη γειτονική Αλβανία διέφυγαν λίγες ημέρες μετά τις πράξεις τους οι δύο νεαροί κακοποιοί, οι οποίοι -σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Διαρρηκτών- είναι εκείνοι που δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εισέβαλαν σε εταιρεία πώλησης καλλυντικών στο Περιστέρι και άρπαξαν εμπορεύματα, για να τα μεταπωλήσουν.

Πρώτη φορά ”χτύπησαν” νωρίς το πρωί της 31ης Αυγούστου. Έσπασαν τη γυάλινη είσοδο, άρπαξαν τα καλλυντικά, τα τοποθέτησαν σε σακούλες σκουπιδιών και εξαφανίστηκαν. Με πανομοιότυπο τρόπο έδρασαν και στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι ερευνητές της Ασφάλειας βασιζόμενοι στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας και της περιοχής κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν. Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας 20 ετών και έναν Έλληνα υπήκοο 21 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τις έρευνες στα σπίτια τους εντόπισαν και τα ρούχα, τα οποία φορούσαν στις δύο διαρρήξεις, αλλά και συσκευασίες από τα καλλυντικά, που είχαν αρπάξει.

Ο 20χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΑΡΙΩΤΗΣ 

Πηγή: huffingtonpost.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια