Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"" Η καλύβα του Αστυνομικού""

 «Όμικρον»: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό – «Κανένας λόγος ανησυχίας», δηλώνει ο Θεοδωρικάκος
Θυμάστε ασφαλώς το μύθο με την καλύβα του Χότζα.

Ένας φτωχός ζει σε μια στενάχωρη καλύβα με την οικογένειά του και πάει να συμβουλευτεί τον Χότζα για το πώς θα αντιμετωπίσει την φτώχια του.
Ο Χότζας του ζητά να βάλει στην καλύβα και τον γάιδαρό του, μετά και την αγελάδα του, μετά και τον σκύλο του. Ο αγρότης μετά από αυτά φτάνει στα όρια του, αφού η κατάσταση έγινε πλέον ανυπόφορη. «Μην στενοχωριέσαι, βγάλε όλα τα ζώα έξω», του είπε ψύχραιμος ο Χότζας και θα δεις. Την άλλη μέρα, ο φτωχός αγρότης πήγε στον Χότζα γεμάτος ευγνωμοσύνη,  ολα τώρα είναι του φάνηκαν υπέροχα. Αποκτήσαμε τόση ευρυχωρία που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Σ ευχαριστούμε πολύ!», του είπε!
Ο Αστυνομικός κάθε χρόνο λάμβανε αυτήν την περίοδο το δώρο Χριστουγέννων (από 800 και πλέον ανάλογα τον μισθό και το βαθμό.) Αφού μας έκοψαν το δώρο μας αφού πεινάσαμε και φτωχιναμε ήρθε και μια κυβέρνηση (ο Χοντζας) και μας έδωσε μια φορά 600€ εφάπαξ . Αποτέλεσμα όλα μας φάνηκαν υπέροχα....

Ναι ήταν θετική κίνηση όμως έχουμε την διανοητική ικανότητα να κατανοήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει.
Δώστε την απαιτούμενη αύξηση στους μισθούς μας που είναι καθηλωμένοι χρόνια δώστε στο επίδομα επικίνδυνου και το επίδομα πτυχίου στους πτυχιούχους Αστυνομικούς του σώματος.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια