Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Σήκωσε τσεκούρι να σκοτώσει τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους -«Ηθελε να μου ανοίξει το κεφάλι»

 

 
Μια 35χρονη γυναίκα στον Βόλο που έχει ζήσει τον εφιάλτη καθώς είδε τον σύζυγο της να σηκώνει τσεκούρι μπροστά στα παιδιά για να την σκοτώσει, πέρασε χθες (5/12) την πόρτα των δικαστηρίων.

Η 35χρονη κατήγγειλε κακοποίηση κατ' εξακολούθηση και στο πλευρό της ήταν η 17χρονη κόρη της, ενώ έχει τρία ακόμα ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος. «Εχει σηκώσει τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι και με έσωσε η κόρη μου. Εχω καταθέσει ασφαλιστικά για να μην με πλησιάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε η γυναίκα χθες στο δικαστήριο.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, αναγκάστηκε για ένα διάστημα να ζητήσει συνδρομή από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, ώστε να μπορέσει να προστατευθούν η ίδια και τα παιδιά.

Προχθές ο 38χρονος πήγε για μία ακόμη φορά στο σπίτι. Όπως κατήγγειλε η 35χρονη της επιτέθηκε πάλι με σκοπό να ασκήσει σωματική βία σε βάρος της. Έντρομη η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 38χρονος

Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει τα παιδιά του. «Πήγα να τα δω και δεν ήθελαν. Η μάνα τους τα έχει στρέψει εναντίον μου», είπε.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 21 μηνών. Επίσης του επιβλήθηκαν συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, τους οποίους αν δεν τηρήσει θα βρεθεί στη φυλακή. Στο πλαίσιο αυτό του απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σπίτι που διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.


Πηγή: www.iefimerida.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια