Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διασκορπισμένοι κάλυκες μετά το αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι – Τι ερευνούν οι αρχές


«Για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα δεν υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα. Το παζλ θα συμπληρωθεί εάν υπάρξει και η αντίθετη πλευρά, αυτή των φερόμενων ως δραστών» αναφέρει στέλεχος της ΕΛΑΣ για το αιματηρό επεισόδιο στο Αντισκάρι. Μάλιστα, ο πατέρας του 20χρονου που τραυματίστηκε στο χέρι πήγε χθες στο σημείο μαζί με αστυνομικούς των Μοιρών, όμως δεν διαφώτισε ιδιαίτερα με τη μαρτυρία του, το πώς ακριβώς και από ποιο σημείο φέρεται να πυροβολούσε ο ένας εκ των δύο αδερφών.

Κοντά σε ένα εκκλησάκι, του Αγίου Γεωργίου, βρέθηκαν οι πέντε πρώτοι κάλυκες. Μετά σε μία μεγαλύτερη απόσταση, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, βρέθηκε ένας άλλος κάλυκας , σε ένα άλλο σημείο άλλοι κάλυκες και κάλυκες επίσης βρέθηκαν σε ένα χωράφι. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πρόκειται για ένα όπλο, όμως ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Πληροφορίες που έχει η αστυνομία αλλά δεν επιβεβαιώνονται προς στιγμή, κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός μονόκαννου, που όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. Αυτό θα αποδειχτεί ή θα διαψευστεί με την πρόοδο της έρευνας και τις καταθέσεις και των δύο πλευρών.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι οι πρώτοι πυροβολισμοί, μετά την προσπάθεια των δύο αδερφών να χτυπήσουν πατέρα και γιο με το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο πρώτος, ίσως έπεσαν στον αέρα. Ο 45χρονος πατέρας του 20χρονου τραυματία φέρεται να είπε στις Αρχές ότι κινήθηκαν προς ένα ανηφορικό χωματόδρομο, οπότε και άκουσαν τις πρώτες μπαλωθιές, χωρίς όμως να δουν γιατί ήταν πλάτη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δίνουν μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία πατέρας και γιος προσπάθησαν να καλυφθούν πίσω από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο όμως δεν υπήρχαν οπές από σφαίρες.

Ο 20χρονος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση από το διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, ο τραυματίας δεν είχε κάταγμα, μόνο τραύμα και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική.

Πηγή: creta24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια