Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δ. Πάκος: Να γίνει Πράξη το Αυτονόητο


Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»

Του Πάκου Δημοσθένη, Προέδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Να γίνει Πράξη το Αυτονόητο

Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο εφημερίδας για το έτος 2022. Πρωτίστως εύχομαι υγεία σε όλες και σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, ενόψει των Αγίων ημερών που πλησιάζουν.

Η καινούργια χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Θεωρώ πως έχει φτάσει η στιγμή η Πολιτεία να πράξει το χρέος της απέναντι στον Αστυνομικό, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την επικινδυνότητα του επαγγέλματός του.

Το αίτημά μας αυτό αποτελεί την κορωνίδα των διεκδικήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, επανήλθε όμως πολύ πιο δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ρητορική διεκδίκησης της Ομοσπονδία μας, καθώς πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

Το αν θα γίνει πράξη το αυτονόητο ή όχι το γνωρίζουν μόνο οι έχοντες την ευθύνη της υπογραφής, όπως και για όλα τα άλλα αιτήματα που εμείς ως Ε.Α.ΣΥ.Α έχουμε εντάξει στο διεκδικητικό μας πλαίσιο (θεσμική θωράκιση αστυνομικών, επίδομα δυσμενούς διαβίωσης για τους υπηρετούντες στην Αττική κ.λ.π).

Ούτως ή άλλως, για να προλάβω ορισμένους κακοπροαίρετους, θυμίζω ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν υπογράφει, ούτε διοικεί, παρά μόνο αγωνίζεται και διεκδικεί. Έτσι λοιπόν θα πορευτούμε το 2023 συνδικαλιστικά σε όλα τα μέτωπα της καθημερινότητας!!!

Καλή Χρονιά!!!


πηγή: easya.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια