Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γ. Καλλιακμάνης στο Πρώτο για τη διπλή εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη: Δεν ήταν απλά ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ήταν ένα «τρομοκρατικό» χτύπημα







«Το χτύπημα στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν απλά ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια διπλή δολοφονία, ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα», δήλωσε πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Zoigr» με την Χριστίνα Βίδου.

«Ο πολίτης που ταυτίζεται με τους ανθρώπους που πίνουν καφέ εκεί, αρχίζει και φοβάται, τρομοκρατείται. Λέει τι γίνεται; Μπορεί να πίνω καφέ και να με βρει μια αδέσποτη σφαίρα. Δεν είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που τρώει ο ένας τον άλλον. Κινδυνεύουν πλέον και πρόσωπα που ίσως να μην εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά που μπορεί να τους δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά τους», εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τόνισε την ανάγκη η δημόσια και κρατική ασφάλεια να λειτουργήσει με βάση τις πληροφορίες. Οι αστυνομικοί ,είπε, πρέπει να βγουν πάλι στο κυνήγι των μπράβων, όπως το κάνουν, και με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν, να διαχειρίζονται τις πληροφορίες που έχουν. Να προλαβαίνουν τέτοια περιστατικά και επιτέλους τέτοια κυκλώματα να εντοπιστούν.




Ερωτηθείς για την απελευθέρωση του αστυνομικού που πυροβόλησε το 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι ήταν αναμενόμενο, ανέφερε ότι οι αρχές θα διερευνήσουν την υπόθεση, ενώ επεσήμανε ότι όσοι θέλουν μπορούν να διαμαρτύρονται ειρηνικά χωρίς να σπάνε και να δημιουργούν έκτροπα, να παίρνουν τα όπλα και να πυροβολούν.


Πηγή: www.ertnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια