Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: Τραυματισμός αστυνομικού από Ρομά – Τρεις συλλήψεις





Ο Ρομά δεν δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και τότε ακολούθησε καταδίωξη.


Καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού από ομάδα Ρομά στις Σέρρες έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί στο Ποντισμένο του δήμου Ηρακλειάς διενεργούσαν ελέγχους σε αυτοκίνητα. Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά χωρίς άδεια οδήγησης δεν σταμάτησε στον έλεγχο και τότε ακολούθησε καταδίωξη.



«Σταμάτησε κάποιο τσιγγανάκι για δίπλωμα να τον ερευνήσουν και του είπαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, το παιδί δεν πήγαινε. Πήραν τηλέφωνο λέει, ήρθε ο πατέρας του. Ο χωροφύλακας μπήκε μέσα στο αμάξι το δικό του για να πάνε στο τμήμα. Τελικά αυτός πήρε φόρα, τον έφτασαν δεν ξέρω και εγώ που, έφαγε ξύλο το παιδί, σπάσανε το περιπολικό», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιο Αραμπατζή, άμεσα συγκεντρώθηκε μια ομάδα 15 – 20 ατόμων Ρομά με σκοπό να σταματήσει τον έλεγχο. Οι ίδιοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και υπήρξε συμπλοκή.






Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν ανήσυχοι. «Από εδώ και πέρα είναι τα όρια. Δεν μπορείς να περάσεις, δύσκολα. Κάνουν ό,τι θέλουν», αναφέρουν.

Για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ συνελήφθησαν τρία άτομα. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Οι τρεις δράστες είναι γνωστοί στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Πηγή: www.newsbomb.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια