Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρουμανία: Επιστρέφουν στην Αθήνα οι περισσότεροι επιβάτες του πούλμαν – Τρεις οι σοβαρά τραυματίες






Τι είπε η αδερφή του 53χρονου από τη Λάρισα που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα



Στην Αθήνα αναμένονται εντός της ημέρας οι περισσότεροι επιβάτες του πούλμαν που είχε το δυστύχημα στη Ρουμανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η η πρέσβης της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, Σοφία Γραμματά.

Σύμφωνα με την κ. Γραμματά, οι περισσότεροι είναι καλά στην υγεία τους, κάτι που σημαίνει ότι όσοι μπορούν θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Ελλάδα.


Αναφορικά με τους τραυματίες, μόνο τρεις περιπτώσεις έχουν χαρακτηριστεί σοβαρές, με κάποιους να αναμένεται να πάρουν εξιτήριο ακόμη και σήμερα, ενώ κάποιοι άλλοι θα νοσηλευτούν ακόμη 2-3 μέρες.

Παράλληλα, η Ελληνίδα πρέσβης είπε ακόμη ότι η σύζυγος του θύματος δεν είναι στα βαριά περιστατικά, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν ηλικιωμένοι στο πούλμαν, υπήρχαν κάποιοι νεαροί και οι υπόλοιποι ήταν μεταξύ 40 και 60 ετών.
Τι λέει η αδερφή του 53χρονου θύματος

Στον ΣΚΑΪ μίλησε και η αδερφή του 53χρονου από τη Λάρισα που σκοτώθηκε στη Ρουμανία.

«Ο αδερφός μου “έφυγε”. Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου», είπε αρχικά η κ. Βάσω Χλόψιου.

«Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός», πρόσθεσε.

Η ίδια είπε ακόμη ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

«Μίλησα και με τη νύφη μου» συμπλήρωσε, «και δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της».

«Από κει και πέρα ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βοηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της» είπε.

Η κ. Χλόψιου ανέφερε ακόμη ότι η νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά. «Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια