Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση για τα παιδιά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Τσιτσάνη, εκδήλωση για την βράβευση των παιδιών μελών μας, που έλαβαν μέρος στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε η Τοπική μας Διοίκηση με θέμα του διαγωνισμού «Η αστυνομία μέσα από τα μάτια των παιδιών».


Συμμετείχαν συνολικά 30 παιδιά και οι ζωγραφιές τους αξιολογήθηκαν από τον έγκριτο ζωγράφο Στέφανο ΦΩΛΙΝΑ, από τις οποίες ξεχώρισε 3 οι οποίες του θύμισαν έργα και τεχνοτροπίες μεγάλων ζωγράφων. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς και ένα αντίγραφο έργου του κ. ΦΩΛΙΝΑ.


 Επιπλέον στα 3 παιδιά που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό δόθηκε βραβείο-χρηματικό ποσό, από την Τοπική μας και από ένα έργο του κ. ΦΩΛΙΝΑ. Μετά το πέρας των βραβεύσεων ανέλαβε ο Κοσμάς ΠΑΝΑΓΙΩΚΑΣ με το θέατρο σκιών του να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει τα παιδιά, και όχι μόνο, με
μια ξεχωριστή παράσταση καραγκιόζη και με τις μαριονέτες του.



Η Τοπική μας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον κ Στέφανο ΦΩΛΙΝΑ ο οποίος από την πρώτη στιγμή με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας προσέφερε τόσο τις γνώσεις όσο και τα έργα του.


Τέλος να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση και το προσωπικό του Μουσείου Τσιτσάνη για την παραχώρηση της αίθουσας και για την συνδρομή που μας παρείχαν, καθώς και τον Κοσμά ΠΑΠΑΓΙΩΚΑ για τη μοναδική παράσταση. 

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος                ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια