Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ηλείας προς την Ειδική Ομάδα Ελέγχων της Δ.Α.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ειδικής ομάδας ελέγχων της Δ.Α. Ηλείας για την σύλληψη δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους συναδέλφους των Αστυνομικών υπηρεσιών του κάμπου οι οποίοι συνέβαλαν στα μέγιστα, αναλαμβάνοντας από κοινού την διενέργεια της προανάκρισης κατά την διάρκεια της οποίας προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα, κυρίως σε περιοχές του κάμπου Ηλείας, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας, μια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, 20 κλοπές τροχοφόρων και 2 κλοπές σε εργοτάξιο οικοδομικών υλικών και καφέ μπαρ. Εξίσου σημαντική υπήρξε και η συμβολή των συναδέλφων της Ο.Π.Κ.Ε./Υ. Α Πύργου και του Τ.Α. Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι συμμετείχαν στις συνεχείς αναζητήσεις προς εντοπισμό των δραστών.

Η επιτυχία αυτή αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς επετεύχθη σε μια περίοδο που οι περιφερειακές αστυνομικές υπηρεσίες του νομού στενάζουν από την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, συνεπεία της οποίας διασαλεύεται η υπηρεσιακή - οικογενειακή ζωή των συναδέλφων. Έχουμε τονίσει πολλάκις ότι οι συνάδελφοι καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου οι πολίτες του νομού να αισθάνονται ασφαλείς και θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακατέχει.

Η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού σε συνδυασμό με την κακή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού, αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειες που καταβάλουν οι συνάδελφοι των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού. Ιδίως στην περιοχή του κάμπου, μια περιοχή που αποδεδειγμένα παρουσιάζει αυξημένη εγκληματικότητα το πρόβλημα αποκτά μεγαλύτερη διάσταση, για αυτό καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης των συναδέλφων ενόψει των τακτικών μεταθέσεων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια