Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τεράστια συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής


Συγκινητική ήταν για ακόμα μια φορά η προσέλευση των μελών μας, στο κάλεσμα της Ένωσής μας, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ο μεγάλος αριθμός των συναδέλφων μας, οι οποίοι προσήλθαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι ο Έλληνας Αστυνομικός διακατέχεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Οι μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη συναδέλφων – μελών μας και οικείων τους προσώπων καθώς και συμπολιτών μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγισης αίματος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας ότι, πέραν των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργεί η Ένωσή μας, μπορούν επίσης να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο κτήριο αιμοληψίας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ. αριθμ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

Να τονίσουμε ότι και σε αυτήν την αιμοδοσία με μέριμνα μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Ως Ένωση νιώθουμε την υποχρέωση να πούμε ένα τεράστιο «μπράβο» και «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και σε αυτή την αιμοδοσία και να τους διαβεβαιώσουμε πως η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου και την άριστη φιλοξενία.


Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή



Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος




Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια