Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελίες για “αναμορφωτήριο-κολαστήριο” της “Κιβωτού” στον Άγιο Παντελεήμονα – Οι εν ενεργεία αστυνομικοί-δεσμοφύλακες





Το ανελέητο ξύλο και ο ρόλος του πατέρα Αντωνίου


Σοκάρουν συνεχώς τα νέα στοιχεία που έρχονται στο “φως” σχετικά με τους τρόπους σωφρονισμού που επέλεγαν οι “παιδαγωγοί” στη δομή “Κιβωτός του Κόσμου” να νουθετήσουν τα “ατίθασα” παιδιά.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, η “Κιβωτός του Κόσμου” διέθετε ένα ακίνητο στον Άγιο Παντελεήμονα, το οποίο είχε μετατραπεί σε μία ιδιότυπη φυλακή.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα λειτουργούσε σαν ένα “ιδιότυπο αναμορφωτήριο”, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονταν και εν ενεργεία αστυνομικοί.



Μάλιστα στον συγκεκριμένο χώρο αναφέρεται και ο 19χρονος που άνοιξε τον “ασκό” του Αιόλου με την κατάθεση του.


Ο 19χρονος αναφέρεται σε τέσσερα παιδιά που βρίσκονταν στη δομή που είχε η “Κιβωτός του Κόσμου” στην Καλαμάτα και αναφέρεται στην “εξαφάνιση” τεσσάρων παιδιών.

Τα τέσσερα αυτά παιδιά θεωρητικά μετακινήθηκαν άρον άρον στη δομή του Πειραιά, η οποία όμως είναι μόνο για κορίτσια και τελικά κατέληξαν στη δομή στον Κολωνό, όπου ‘έμειναν για ένα μήνα κλειδωμένα σε δωμάτια και τους ξυλοκοπούσαν.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή “Το Πρωινό” οι ξυλοδαρμοί γίνονταν ενώπιον του πατέρα Αντωνίου προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες από τα παιδιά.



Μάλιστα ο πατήρ Αντώνιος φέρεται να έλεγε στους “παιδαγωγούς”, “για φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη“.


Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 19χρονος ένα παιδί έφαγε τόσο πολύ ξύλο που το πρόσωπό του είχε γίνει μπλε, ενώ ένα άλλο το χτυπούσαν με σίδερο στα καλάμια μέχρι που μάτωσε.

Στη συνέχεια τα παιδιά μετέβαιναν στον συγκεκριμένο χώρο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τα φρουρούσαν τέσσερις εν ενεργεία αστυνομικοί εθελοντές που εκτελούσαν χρέη δεσμοφυλάκων.

Τα συγκεκριμένα παιδιά έβγαιναν από το συγκεκριμένο “αναμορφωτήριο” μόνο για να μεταβούν στην εργασία που τους είχε βρει η “Κιβωτός του Κόσμου”.



Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια