Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θύμα της «καυτής» απατεώνισσας και ο Νίκος Παππάς – Πλήρωσε ακριβά το ραντεβού στο Κολωνάκι

Η καυστική ανάρτηση του μπασκετμπολίστα

Θύμα της εκρηκτικής Σλοβάκας απατεώνισσας με το σκυλάκι που φέσωνε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε Πάτρα, Ναύπακτο και άλλες περιοχές της Ελλάδας, έπεσε και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram γράφοντας ότι η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που συνελήφθη από τις Αρχές του «έφαγε» 880 ευρώ στο Κολωνάκι.

«880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία» έγραψε ο Νίκος Παππάς δημοσιεύοντας φωτογραφία της η Maria Geleticova με τον σκύλο της. «Κέρασε ποτάκι τουλάχιστον η ψυχούλα» συμπλήρωσε με καυστικό ύφος ο διάσημος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

εκρηκτική καλλονή με το μαύρο σκυλάκι πάντοτε στην αγκαλιά της, που φέρεται ότι είναι και συνοδός πολυτελείας και κάνει ερωτικά ραντεβού με ευκατάστατους πελάτες, εντοπίστηκε και συνελήφθη για απάτες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Σε βάρος της 26χρονης κοκκινομάλλας εκκρεμούσε επίσης ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αντίστοιχες υποθέσεις, καθώς η δράση της ήταν… διεθνής, ενώ δήλωνε σύζυγος Βρετανού υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της όταν στις 4 Δεκεμβρίου κάλεσε ραδιοταξί για να τη μεταφέρει από τη Ναύπακτο στην Κόρινθο αντί 200 ευρώ. Εκεί, όμως, με προφάσεις έστειλε στο κινητό του γιου του ταξιτζή ψεύτικο παραστατικό ότι του μετέφερε τα χρήματα στον λογαριασμό, με επιπλέον φιλοδώρημα 50 ευρώ!


Όταν ο ταξιτζής ανακάλυψε την απάτη, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και έτσι συνελήφθη η νεαρή σε ξενοδοχείο της Κορίνθου, το οποίο φυσικά δεν πλήρωνε.
Από την έρευνα προέκυψε ότι η ίδια στη Ναύπακτο εξαπάτησε τον ξενοδόχο με αντίστοιχη μέθοδο και τον «φέσωσε» 600 ευρώ. Στην Πάτρα, επίσης, έκανε το ίδιο σε άλλα πολυτελή ξενοδοχεία, όπου νοίκιαζε σουίτες, έτρωγε και έπινε βασιλικά, και εξαπατούσε τους υπαλλήλους με δήθεν μεταφορές μέσω web banking.

Επίσης, η Σλοβένα έκανε παραγγελία σε μίνι μάρκετ αξίας 200 ευρώ και όταν εμφανίστηκε ο ντελιβεράς, που έπαθε «εγκεφαλικό» όταν είδε την κοκκινομάλλα καλλονή, όχι μόνο δεν πλήρωσε, αλλά του υπέκλεψε και κωδικούς καρτών Paysafe αξίας 150 ευρώ, τις οποίες εξαργύρωσε στη στιγμή.

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι η συχνή μετακίνησή της από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο αλλά και οι πολλοί άνδρες που την επισκέπτονταν εξηγούνται από τη δραστηριότητά της ως call girl, που έκλεινε ραντεβού μέσω διαδικτύου.
Η 26χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μεσολογγίου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.
Πηγή: www.newsbreak.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια