Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΑΚΠ: Προβλήματα συμμετοχής υπαλλήλων τις αρχαιρεσίες των υπηρεσιακών συμβουλίων μεταθέσεων


Επιστολή της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία:


Θέμα : Προβλήματα συμμετοχής υπαλλήλων τις αρχαιρεσίες των υπηρεσιακών συμβουλίων μεταθέσεων.



Κύριε Αρχηγέ,

Αν και απομένουν λίγες ημέρες για τη διεξαγωγή των εκλογών σχετικά με τα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων, η ΕΑΚΠ δέχεται παράπονα από συναδέλφους για προβλήματα επί της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, παρά το 75567 Φ.200.1 από 5/12/2022 έγγραφο υπάρχουν ακόμα υπάλληλοι, καθώς και υποψήφιοι, στους οποίους είτε έχει καταχωρηθεί λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε δεν έχει καταχωρηθεί καθόλου.

Θεωρούμε ότι θα ήταν αρκετά άδικο έστω και ένας από τους χιλιάδες συναδέλφους να μην μπορέσει να εκφράσει τη γνώμη του και να επιλέξει τον εκπρόσωπο που επιθυμεί, στα πλαίσια μάλιστα μιας υπηρεσιακής διαδικασίας που καθιστά υποχρεωτική την συμμετοχή των υπαλλήλων.

Για αυτό σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν εγκαίρως τα προβλήματα που έχουν ανακύψει έως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Σε διαφορετική περίπτωση που δεν αρκεί ο χρόνος για την διευθέτηση όλων αυτών των προβλημάτων, προτείνουμε να αναβάλετε την εκλογική διαδικασία για όσες ημέρες είναι αυτό απαραίτητο προκειμένου να δοθεί η πρέπουσα λύση.





ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια