Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεοδωρικάκος: Οι επιχειρήσεις για σύλληψη παραβατικών στους καταυλισμούς θα συνεχιστούν



«Στον Έλληνα αστυνομικό χρωστάμε, γιατί δίνει καθημερινά μάχες για την ασφάλεια των πολιτών και για την ασφάλεια της πατρίδας».





Σε σχέση με το θλιβερό περιστατικό του τραυματισμού του 16χρονου, ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε πως όλοι οφείλουν να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, καθώς στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση πράξεις αντεκδίκησης. Οι ειδικές επιχειρήσεις για τη σύλληψη παραβατικών σε καταυλισμούς θα συνεχιστούν, δήλωσε ο Υπουργός.


Άβατα ανομίας, εγκληματικότητας και παρανομίας δεν επιτρέπονται πουθενά, τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθώς καταλήψεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων τελειώνουν με συντονισμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και τα κτίρια αποδίδονται στην κοινωνία.
Διαφήμιση





Τέλος, ο Υπουργός κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση για τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που απάντησε με πράξεις και δέσμη μέτρων ουσιαστικής στήριξης των ελληνικών νοικοκυριών. Απαντώντας σε ερώτημα για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως αυτές θα πραγματοποιηθούν όποτε αποφασίσει ο Πρωθυπουργός: «Θα είναι μια πολύ κρίσιμη μάχη, αλλά εμπιστεύομαι το κριτήριο των Ελλήνων πολιτών», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.




Στη συνέντευξη του ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε δηλώσεις μεταξύ άλλων για τις αυξήσεις των τιμών, τις παρκολουθήσεις, την αντιπολίτευση και τα σενάρια εκλογών. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με την αστυνομία και το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου.

«Στον Έλληνα αστυνομικό χρωστάμε, γιατί δίνει καθημερινά μάχες για την ασφάλεια των πολιτών και για την ασφάλεια της πατρίδας»


Έχουμε πει κατ’ επανάληψή ότι στον Έλληνα αστυνομικό χρωστάμε, γιατί δίνει καθημερινά μάχες για την ασφάλεια των πολιτών και για την ασφάλεια της πατρίδας. Είναι οι άνθρωποι που κρατήσανε όρθιο τον Έβρο και το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2020 αλλά και κάθε μέρα και κυρίως κάθε νύχτα που οι γείτονες μας συνεχίζουν και στέλνουν πέρα από τις απειλές, στέλνουν παράνομους μετανάστες, οργανωμένα με την Τουρκική στρατοχωροφυλακή.
Διαφήμιση





Μεταξύ άλλων ο Υπουργός ανέφερε πως «Κάνουν μία πολύ δύσκολη δουλειά. Επειδή λοιπόν η πολιτεία τους χρωστάει και κυβέρνηση είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες, είναι δίπλα και στην αστυνομία, είναι δίπλα και στον αστυνομικό, πάρθηκε αυτή απόφαση την ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, όλοι οι Έλληνες αστυνομικοί, όλο το προσωπικό το ένστολο της Ελληνικής Αστυνομίας, θα έχει αυτό το επίδομα τις παραμονές των Χριστουγέννων.

«Σε ένα κράτος δικαίου οφείλουμε οι πάντες να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης- Στη Δημοκρατία δεν γίνονται αποδεκτές πράξεις αντεκδίκησης και βιαιοπραγίες»


«Είχαμε ένα πολύ θλιβερό και τραγικό περιστατικό το οποίο έχει οδηγήσει σε βαρύτατο τραυματισμό ενός 16χρονου ανθρώπου με αυτό ασχολείται η δικαιοσύνη και τα πειθαρχικά όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας για να κατανείμουν και να αποδώσουν τις ευθύνες. Κατηγορηματικά σήμερα θέλω να επαναλάβω, οφείλουμε οι πάντες να σεβαστούμε τις αποφάσεις τις δικαιοσύνη αυτό ισχύει στο κράτος δικαίου. Αυτό αφορά όλους όπως ο νόμος ισχύει για όλους ισχύει απαρέγκλιτα για όλους χωρίς δεύτερη συζήτηση για αυτό αυτές τις μέρες δεν γίνονται αποδεκτές οποιεσδήποτε πράξεις αντεκδίκησης οποιεσδήποτε βιαιοπραγίες .


Η ελληνική αστυνομία παρεμβαίνει με αποτελεσματικό τρόπο θα το πω ξεκάθαρα σε όλους ότι από την πρώτη στιγμή που ο Πρωθυπουργός μου εμπιστεύτηκε τα πολύ υπεύθυνα καθήκοντα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως, συνεργάζομαι άριστα με την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπιστεύομαι τον επιχειρησιακό σχεδιασμό την αποτελεσματικότητα της δράσης της. Το ίδιο ισχύει και τώρα, γίνονται εκτεταμένες επιχειρήσεις στην διάρκεια της ημέρας προκειμένου να βρεθούν παραβατικά άτομα για όπλα και ναρκωτικά σε συγκεκριμένους καταυλισμούς , αυτό συνέβη όλες τις προηγούμενες μέρες. Να σεβαστούν όλοι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης , όλοι με κεφαλαία χωρίς καμία εξαίρεση , αυτή είναι η δουλειά μας αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
Πηγή: www.huffingtonpost.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια