Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομική Λέσχη Αχαΐας: Μια ακόμα κερδοφόρα Λέσχη που δυστυχώς μπορεί προσφέρει ελάχιστα στους συναδέλφους όταν απαιτηθεί όπως και οι άλλες


Γράφει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας:

 Είναι κάποιες φορές που η πραγματικότητα σε αφήνει άφωνο πραγματικά, ετσι και στην προκειμένη περίπτωση το οξύμωρο έγκειται στο γεγονός οτι η Λέσχη της ΔΑ Αχαΐας παρουσιάζει κερδοφορία σημαντική με το υστέρημά των συναδέλφων πλην όμως δεν μπορούν να έχουν ούτε ένα μπουκάλι νερό η ενα σάντουιτς σε μεγάλες επιχειρήσεις όταν αυτες υπάρχουν ειδικά σε μεγάλες δνσεις. Ακόμα δε,⁷ είναι αδύνατον να σιτιστουν δωρεάν για παράδειγμα διμοιρίες που έρχονται από το πρωί μέχρι το απόγευμα για ενίσχυση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όταν συνάδελφοί έρχονται ενίσχυση για αρκετές ώρες. Το αποτέλεσμα είναι μόνο η Ένωση να καλείται σε μόνιμη βάση να αναλαμβάνει τη διοικητική μέριμνα των συναδέλφων με εξαίρεση τη τελευταία φορά της 6ης Δεκέμβρη που ο Αστυν Δντης βοήθησε τα μέγιστα.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα μαζί με τις τόσες ριζικές προς το καλύτερο αλλαγές να επανεξετάστει το θέμα ώστε ο εκάστοτε Δντης να έχει την ευχέρεια ένα ποσο να μπορεί να το αποδεσμεύει απο τα χρήματα της Λέσχης για τέτοιες περιπτώσεις? Δεν είναι άδικο συνάδελφοι σε ολες τις Δνσεις να στηρίζουν τις λέσχες και αυτές να μη μπορούν στοιχειωδως σε μεγάλες επιχειρήσεις που δεν χαρακτηρίζονται ευρείας κλίμακας να διαθέσουν μια στοιχειώδη διοικητική μέριμνα οταν αυτή απαιτειται? Γιατί όλα τα χρήματα να μεταφέρονται αλλού σύμφωνα με τις ανάγκες μόνο τις υπηρεσίας χωρίς να υπολογίζουμε και αυτές τις περιπτώσεις που οι συνάδελφοι μας θέλουν να νιώσουν οτι η υπηρεσία ακόμα και στην περίπτωση αυτή είναι δίπλα τους ? Γιατι μόνο στην σπάνια περίπτωση της ευρείας κλίμακας? Το θέμα αυτό αφορά πολλές λέσχες βέβαια καθώς η Αχαΐα είναι μόνο ένα απο τα πολλά παραδείγματα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια