Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ




Υποσχέθηκαν θεραπεία λεύκης με λέιζερ - Η ιδιοκτήτρια του ζήτησε και 90 χιλιάδες ευρώ παροτρύνοντας τον μάλιστα να πουλήσει κάποιο σπίτι που είχε στην κατοχή του






Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ. ευρώ περίπου για να αντιμετωπίσει αυτοάνοσο νόσημα , τη λεύκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κέντρο αισθητικής έβαλε υπαλλήλους του να παρουσιάζονται ως γιατροί και να προτείνουν θεραπείες με λέιζερ, με την υπόσχεση ότι η λεύκη …θα εξαφανιστεί.



Ο 70χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έκανε συνεχόμενες θεραπείες μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας για τον κορωνοϊό, επί τρεις ολόκληρους μήνες στο ινστιτούτο του Συντάγματος και όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά, τους ενημέρωσε σχετικά. Ωστόσο τους εξήγησε ότι δεν ήθελε να κόψεις τις θεραπείες διότι πίστευε ότι στο τέλος θα θεραπευόταν από το αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρούσε.

Η ιδιοκτήτρια του Ομίλου που παρουσιαζόταν ως γιατρός του ζήτησε να δώσει επιπλέον 90.000 ευρώ σε μετρητά, παροτρύνοντας τον μάλιστα να πουλήσει κάποιο σπίτι που είχε στην κατοχή του για να μπορεί να συνεχίσει τις θεραπείες του. Ο συνταξιούχος αστυνομικός αντέδρασε και ενημέρωσε τους υπεύθυνους του ινστιτούτου ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τους για να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα του. Τότε η ιδιοκτήτρια άλλαξε συμπεριφορά και του είπε ότι θα βρεθεί ένας τρόπος για να συνεχίσει τις θεραπείες του και πως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε καταγγελία. Όμως ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν πείστηκε, πήγε σε δικηγόρο, ο οποίος τον συμβούλεψε να προχωρήσει σε εξώδική διαμαρτυρία και στη συνέχεια κατέθεσε αγωγή για να διεκδικήσει το μισό εκατ ευρώ που του είχαν πάρει οι υπεύθυνοι του κέντρου αισθητικής, δήθεαν για να του θεραπεύσουν την λεύκη.

Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια