Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιστέρι: Αγώνας δρόμου διευθυντή σχολείου και αστυνομικών για να μεταφέρουν μαθήτρια στο νοσοκομείο






Γέφυρα ζωής για τη διάσωση μαθήτριας έστησαν αστυνομικοί και διευθυντής σχολείου στο Περιστέρι, ώστε να διακομιστεί έγκαιρα στο νοσοκομείο.


Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη μαθήτρια, που φοιτούσε σε εκπαιδευτήρια στο Περιστέρι, ξεκίνησε να να νιώθει αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.


Το σχολείο ενημέρωσε τη μητέρα, η οποία έσπευσε εκεί. Όμως, λόγω της τρομερής κίνησης στους δρόμους το ΕΚΑΒ το οποίο είχε κληθεί, κόλλησε στην κίνηση, με τον διευθυντή του σχολείου να κρίνει πως δεν θα έπρεπε να χαθεί πολύτιμος χρόνος.



Έτσι, μετέφερε ο ίδιος στο νοσοκομείο τη μητέρα με την ανήλικη μαθήτρια, όμως καθυστερούσαν να προσεγγίσουν το νοσοκομείο λόγω της κίνησης. Τότε ήταν που εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο μηχανές με αστυνομικούς, οι οποίοι άνοιξαν τον δρόμο προκειμένου να φτάσει η 14χρονη στο νοσοκομείο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μάλιστα, μόλις έφτασαν στην είσοδο του νοσοκομείου ο ένας αστυνομικός πήρε στα χέρια του την μαθήτρια και την μετέφερε στα ΤΕΠ.

Τα εκπαιδευτήρια θέλησαν να ευχαριστήσουν τους αστυνομικούς για τη βοήθειά τους και γι’ αυτό τον λόγο διοργάνωσαν μία εκδήλωση για να τους βραβεύσουν για την προσφορά τους.



"Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε, βιώνοντας με αυτή την ιστορία πόσο τα παιδιά αυτά κινδυνεύουν κάθε μέρα και κάθε ώρα για να παρέχουν την υπηρεσία και τη βοήθειά τους. Μεγαλώσαμε με τον μπαμπούλα της αστυνομίας και προσπαθήσαμε μέσα από αυτή την εκδήλωση να περάσουμε το μήνυμα ότι η αστυνομία είναι κοντά τους, ότι είναι δίπλα τους κάθε ώρα και κάθε στιγμή που θα τους χρειαστούν", δήλωσε στο MEGA o Δημήτρης Γρηγοριάδης, διευθυντής των εκπαιδευτηρίων.









Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια