Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή μητέρα που κακοποιούσε την επτάχρονη κόρη της


Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, επέβαλε το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε μητέρα για κακοποίηση της επτάχρονης κόρης της το 2015-16.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

Η μητέρα, η οποία δεν προσήλθε στην δικαστική αίθουσα, αλλά εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, κρίθηκε ενοχή για ενδοοικογενειακή βία με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ανήλικης, σε βαθμό πλημμελήματος.

Σημειώνεται πως σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξης για βασανιστήρια και σωματική βλάβη σε βάρος της ανήλικης, αναγνωρίζοντας της το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Μάλιστα, η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στην γιαγιά του παιδιού, δηλαδή την μητέρα της κατηγορουμένης, η οποία, ωστόσο, πλέον έχει φύγει από την ζωή.

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός αστυνομικού, η γιαγιά κλείδωνε την επτάχρονη, μόνη της σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, γυμνή, χωρίς να της δίνει φαγητό και νερό, με την μητέρα όχι απλά να μένει άπραγη, μπροστά στον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της, αλλά το χτυπούσε κιόλας μόλις επέστρεφε στο σπίτι, από το οποίο άλλωστε απουσίαζε πολλές ώρες.
 

Πηγή:  thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια