Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάνδημο αντίο στον Σπύρο Πολλάλη


Σε κλίμα οδύνης και πάνδημου πένθους, ο λαός του Γαλατά, της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και πολίτες του Πόρου, αποχαιρέτισαν τον δήμαρχο Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρο Πολλάλη, στο τελευταίο του ταξίδι.

Ο Σπύρος Πολλάλης "έφυγε" αιφνιδίως από την ζωή το πρωί της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, με την εξόδιο ακολουθία να τελείται σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Γαλατά.

Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα καταστήματα του Γαλατά παρέμειναν κλειστά, ενώ εκατοντάδες δημότες της Τροιζηνίας εξέφρασαν με την παρουσία τους, τον σεβασμό τους προς τον εκλιπόντα.




Τιμές προς τον Ναύραχο Σπύρο Πολλάλη, απέδωσε άγημα και φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ Εφραίμ, ο οποίος εκφώνησε επικήδειο.


Επικήδειο εκφώνησαν μεταξύ άλλων και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης.

Τον Δήμαρχο Τροιζηνίας - Μεθάνων, αποχαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές Πειραιώς και Νήσων Κ. Κατσαφάδος, Ν. Μανωλάκος, Ι. Μελλάς, Θ. Δρίτσας, Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, οι πρώην δήμαρχοι Τροιζηνίας Κ. Καραγιάννης και Γ. Σαμπάνης, οι πρώην δήμαρχοι Πόρου Σ. Σπυρίδων και Δ. Στρατηγός, πολιτικοί παράγοντες και δημοτικοί σύμβουλοι από την Τροιζηνία και τον Πόρο, διοικητές υπηρεσιών και σωμάτων ασφαλείας κ.α.




Πηγή: saronicmagazine.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια