Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε αστυνομικούς με «δόλωμα» κλοπή - Τους πέταξαν επτά μολότοφ




Δείτε φωτογραφίες - Ευτυχώς οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν - Φθορές στο περιπολικό, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο


Επίθεση με τουλάχιστον επτά βόμβες μολότοφ δέχθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (20/12) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, χωρίς, όμως, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών και κατήγγειλαν ότι ύποπτο άτομο επιχειρούσε να κλέψει ένα σταθμευμένο μηχανάκι στη διασταύρωση των οδών Αθηνών και Λεμεσού.



Όταν το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την καταγγελία, οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, εκτοξεύοντας εναντίον τους τουλάχιστον επτά βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρυνθούν γρήγορα από την περιοχή και την ενέδρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των ατόμων που εκτόξευσαν τις βόμβες μολότοφ.






Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αθηνών και Λεμεσού με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο περιπολικό που επέβαιναν οι αστυνομικοί, καθώς και σε δύο σταθμευμένα ΙΧ και ένα σπίτι.
Δείτε φωτογραφίες από τις φθορές μετά την επίθεση με τις μολότοφ



Σύμφωνα με την αστυνομία, εκτιμάται ότι η ομάδα των δραστών αποτελείτο από περίπου επτά άτομα, ενώ από το σημείο της επίθεσης έχουν περισυλλεγεί υπολείμματα από φιάλες εμπρηστικών μηχανισμών, καθώς και τμήματα υφασμάτων, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και tempo24.news

Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια