Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου


Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στηρίζει οικονομικά τις εορταστικές εκδηλώσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας και παράλληλα ενισχύει το εκπαιδευτικό έργο δημοτικών σχολείων


Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου αποφάσισε μεταξύ άλλων, την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Α’ και Β’ Δωδεκανήσου για τα παιδιά και τις οικογένειες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας συμβάλλοντας στη δημιουργία εορταστικού πνεύματος και θαλπωρής.


Ταυτόχρονα φρόντισε τα παιδιά των μελών, που υπηρετούν στις Κυκλάδες, να λάβουν ως δώρο από ένα βιβλίο.


Παράλληλα έλαβε την πρωτοβουλία να ενισχύσει το διδακτικό έργο που επιτελείται στις σχολικές μονάδες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με μικρό αριθμό μαθητών προσφέροντας από ένα πακέτο εκπαιδευτικών κατασκευών ως δημιουργικό και παιδαγωγικό βοήθημα.



Συμβολικά, ο Πρόεδρός της Ένωσης παρέδωσε το πρώτο πακέτο στη δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Διαφανίου Καρπάθου, κα Θεοδώρα ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ, εισπράττοντας τη χαρά των μαθητών της. Ενώ, ίδια πακέτα έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στα Σχολεία Αγαθονησίου, Τελένδου, Απόλλωνα Νάξου, Αγίου Νικολάου Κέας και Δανακού Νάξου.




Χρόνια Πολλά

Καλά Χριστούγεννα & Ευλογημένο 2023

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Ι. ΖΗΦΟΣ

Αστυν. Διευθυντής

 

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πέτρος Β. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Αστυνόμος Α’









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια