Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΑΥΘ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα η άρνηση ηθοποιών να παίξουν για τα παιδιά μας





Αίσιο τέλος και μάλιστα με ανθρώπινο πρόσημο είχε η «ιστορία» που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη και έφερε αντιμέτωπους ατύπως και προς στιγμήν ηθοποιούς και αστυνομικούς, «με φόντο» μία παιδική θεατρική παράσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσαν πληροφορίες ότι δήθεν ο συγκεκριμένος θίασος αρνήθηκε να δώσει θεατρική παιδική παράσταση σε παιδιά αστυνομικών, με αφορμή τον πυροβολισμό σε βάρος 16χρονου Ρομά από αστυνομικό.


Το υποτιθέμενο γεγονός μάλιστα πήρε διαστάσεις και έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Αρχικά, έκπληκτη η παραγωγή της παιδικής παράστασης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για αναίτια επίθεση και πως οι λόγοι της αναβολής -και όχι της άρνησης -ουδεμία σχέση είχαν με την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου.

Τη σκυτάλη πήρε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της οποίας ξεκαθάρισε πως η δήθεν άρνηση εκ μέρους του θιάσου «ουδεμία σχέση είχε με την πραγματικότητα», ενώ γνωστοποίησε πως μετά από συνεννόηση με το θέατρο, «εξασφάλισε 300 εισιτήρια για τα μέλη και τα παιδιά του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν προσκλήσεις για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 18 Δεκεμβρίου».

Τελικά και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συνεννόηση, το θέμα θεωρείται λήξαν κι έμεινε μόνο η … «ανθρωποφαγία», όπως σχολιάζει δεικτικά και ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ Θοδωρής Τσαϊρίδης, σε σχετική του ανάρτηση στα social media.


«Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε το κυνήγι μαγισσών, την ανθρωποφαγία και να συμβάλουμε άπαντες στην εύρυθμη λειτουργία αυτού του τόπου σε όλα τα επίπεδα».

Και σημειώνει: «Με αυτό τον τρόπο δίνουμε και την καλύτερη απάντηση σε όλο αυτό τον ντόρο που προκλήθηκε σχετικά με την άρνηση των ηθοποιών να παίξουν για τα παιδιά των αστυνομικών, κάτι το οποίο ουδεμία σχέση είχε με την πραγματικότητα».


Πηγή: www.grtimes.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια