Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός ανηλίκου: Περιμένουν εντάλματα σύλληψης οι αστυνομικοί



Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και τέσσερις μαθήτριες.





Νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού του 15χρονου σε ακατοίκητο σπίτι, στο Ίλιον, αναμένουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, καθώς το θύμα και κάποιοι από τους κατηγορούμενους, που ήδη έχουν απολογηθεί, κατονόμασαν και άλλα πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι παρουσιάστηκαν στις αρχές αυτοβούλως ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, το όνομα τού οποίου συμπεριλαμβάνεται στην αρχική δικογραφία ως κατηγορούμενο, αλλά και μία ανήλικη, που φέρεται να ήταν παρούσα στα περιστατικά.
Διαφήμιση





Κατά την πορεία της Ανάκρισης προέκυψαν τα στοιχεία ακόμα τεσσάρων ανηλίκων, οι οποίες μπορεί να μην συμμετείχαν στην κακοποίηση και στον βιασμό, αλλά -σύμφωνα με τα δεδομένα- ήταν παρούσες και στη συνέχεια διακίνησαν από τα κινητά τηλέφωνά τους βίντεο με τα περιστατικά.

Και για τους έξι Αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πως οι δικαστικές αρχές θα εκδώσουν εντάλματα σύλληψης, τα οποία αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Ο μόνος που μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί είναι ένας 15χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος αναφέρεται στην αρχική δικογραφία με τους οκτώ κατηγορούμενος και για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Πηγή: www.huffingtonpost.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια