Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλιούπολη: Μόνο τα κλειδιά της είχε μέσα στην τσάντα η 85χρονη που έχασε τη ζωή της από την επίθεση του τσαντάκια (ΦΩΤΟ)


Η άτυχη γυναίκα περπατούσε στο δρόμο της βράδυ της 10ης Νοεμβρίου όταν ο 36χρονος που επέβαινε σε ένα δίκυκλο την ακολούθησε και της επιτέθηκε. Τράβηξε με δύναμη την τσάντα η οποία περιείχε μόνο τα κλειδιά της 85χρονη η οποία έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε στο κεφάλι. Δύο ημέρες αργότερα η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.


Ο δράστης την περασμένη Κυριακή έκλεψε μία μηχανή την οποία χρησιμοποίησε ένα 24ωρο αργότερα ώστε να κλέψει την τσάντα μίας 75χρονης. Η γυναίκα χτύπησε από την επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπαμένο χέρι.

Την Παρασκευή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής προσήγαγαν για μία εξακρίβωση τον 36χρονο και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καταδικαστική ποινή 15 μηνών για κλοπή σε βάρος του.

Αμέσως ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολίκης Αττικής και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η ταυτοποίηση. Στο σπίτι του και ένα κατάστημα που έχει η μητέρα του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις ληστείες και ναρκωτικά χάπια.



Ο 36χρονος ανέβαζε πολύ συχνά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μία από αυτές είχε ανεβάσει ένα καλάσνικοφ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια