Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Δώρο Χριστουγέννων» 400 ευρώ σε ναυτικούς, ποιες κατηγορίες αφορά




Μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου είναι ανοιχτή η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών για ορισμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών στους οποίους θα χορηγηθεί επίδομα λόγω Χριστουγέννων. Το ποσό σε όλους τους δικαιούχους άνεργους ναυτικούς το ποσό ανέρχεται σε 400 ευρώ.

Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιείται σταδιακά, με τη διαδικασία κατάθεσης δικαιολογητικών να έχει ξεκινήσει από τα τέλη Νοεμβρίου.



Η κατάθεση για τον έλεγχο των δικαιολογητικών πραγματοποιείται ως εξής: Στην Κεντρική Υπηρεσία του Οίκου Ναύτου Πειραιά για όσους ναυτικούς κατοικούν στην Αθήνα και τον Πειραιά: Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται αυτοπροσώπως (με την επίδειξη του ναυτικού φυλλαδίου και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας) με σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4.
Στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές – Παραρτήματα του Ο.Ν. για τους ναυτικούς που κατοικούν στην Περιφέρεια, η υποβολή το δικαιολογητικών θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που θα ανακοινώσει η αρμόδια κατά τόπους Λιμενική Αρχή και το Παράρτημα του Οίκου Ναύτου, σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Η εγκύκλιος με τις οδηγίες για την κατάθεση των δικαιολογητικών προσδιορίζει ποιες κατηγορίες ναυτικών δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια