Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έψαχναν στην Ιταλία, τον συνέλαβαν στο Περιστέρι: Ο 31χρονος κακοποιός είχε βασανίσει βρέφος για να αποκαλύψει η μητέρα του πού είναι το χρηματοκιβώτιο!






Στο Περιστέρι συνελήφθη διαβόητος κακοποιός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 31χρονος αλλοδαπός, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών.


Ο δράστης αναζητείτο από τις ιταλικές αρχές καθώς κατηγορείτο για βασανισμούς ενοίκων κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάρρηξης σπιτιών.

Ο δράστης σύμφωνα με το Mega, βασάνισε ένα βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του, προκειμένου η γυναίκα να του αποκαλύψει πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Η ληστεία έγινε τον Μάρτιο του 2021 σε ένα μεγάλο αγρόκτημα στην Καλαβρία.

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>


Ο κακοποιός, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, μπήκαν απόγευμα, στο αγρόκτημα της οικογένειας και έκατσαν μέχρι αργά τα ξημερώματα. Μάλιστα κράτησαν ομήρους την οικογένεια, συγκεκριμένα την μητέρα, την γιαγιά, τον παππού και μάλιστα χτύπησαν και το βρέφος σε μία προσπάθεια να τους αποκαλύψουν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και άλλα χρυσαφικά ή χρήματα.

Την επόμενη μέρα έφυγαν νωρίς το πρωί, αφού παραλίγο να δολοφονήσουν και τον παππού της οικογένειας, και ιδιοκτήτη της φάρμας.


Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός δράστης δούλευε στο συγκεκριμένο αγρόκτημα για ένα χρονικό διάστημα, ενώ μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση της ιταλικής αστυνομίας. Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του δράστη, ωστόσο ο ίδιος είχε διαφύγει και είχε περάσει στην Ελλάδα, πιθανότατα διαμέσου της Αλβανίας.

Στην Ελλάδα έμενε στην Αθήνα, άλλαζε συνεχώς σπίτια και χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα, με τους αστυνομικούς να έχουν στην κατοχή τους μόνο δύο από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε. Τελευταία φορά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας και έκτοτε έγιναν η «σκιά» του. Τελικά, τον συνέλαβαν στο Περιστέρι το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός σχεδίαζε να φτιάξει ένα κύκλωμα, μία σπείρα και να συνεχίσει την δράση του.

Πηγή: lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια