Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο επιμόρφωσης 2498 Αρχιφυλάκων που προάγονται σε Ανθυπαστυνόμους


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, το σεμινάριο επιμόρφωσης -2.498- Αρχιφυλάκων (Μη Ανακριτικών Υπαλλήλων), έτους 2022.

Υλοποιήθηκε με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κατά το διάστημα από 08-03-2022 έως 09-12-2022, σε πέντε (5) εκπαιδευτικές σειρές στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική και σε δεκαπέντε (15) εκπαιδευτικές σειρές στο παράρτημα της Σχολής στη Βέροια Ημαθίας.

Σημειώνεται ότι, το εν λόγω σεμινάριο παρακολουθούν υποχρεωτικά οι Αρχιφύλακες που κρίνονται προακτέοι από το αρμόδιο συμβούλιο κρίσεων, προκειμένου να προαχθούν στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.

Παράλληλα, έχει ως σκοπό την επιμόρφωση των συμμετεχόντων για την πληρέστερη εκτέλεση των καθηκόντων τους ως ανακριτικοί υπάλληλοι, μετά την προαγωγή τους.

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας δέκα ημερών, στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές.

Τα γνωστικά αντικείμενα του σεμιναρίου ήταν :Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο - Εφαρμογή Ποινικών Υποθέσεων.
Θέματα Δημόσιας Ασφάλειας.
Θέματα Γενικής Αστυνόμευσης - Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι.
Θέματα Τροχαίας.
Θέματα Αστυνομικού Ενδιαφέροντος - Διαλέξεις.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής σειράς σε Αττική και Βέροια, στους αποφοιτήσαντες απηύθυναν χαιρετισμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας και η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σοφία Γαϊτανίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια