Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγγραφο του ΑΣΕΠ «αποκαλύπτει» εκατοντάδες προσλήψεις που θα κάνουν «ποδαρικό» το 2023 Έγγραφο του ΑΣΕΠ «αποκαλύπτει» εκατοντάδες προσλήψεις που θα κάνουν «ποδαρικό» το 2023






Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζει το ΑΣΕΠ την έκδοση και επεξεργασία νέων προκηρύξεων ενώ έρχονται άμεσα οι πρώτες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το 2023

Με αρκετές προκηρύξεις και πάνω από 500 συνολικά προσλήψεις θα κάνει ποδαρικό το ΑΣΕΠ αμέσως μετά τις γιορτές και μέσα στον Ιανουάριο του 2023.



Σύμφωνα με το έγγραφο του ΑΣΕΠ

72 στα Επιμελητήρια (1Κ/2023): Θα είναι η προκήρυξη των 72 μονίμων σε Επιμελητήρια όλης της χώρας. Θα προσληφθεί προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Μόνο για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα διατεθούν 64 θέσεις.



Η 2Κ/2023 θα είναι οι 126 μόνιμες θέσεις σε τρία υπουργεία: Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων: 35 θέσεις (Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική Εκπαίδευση), Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: 52 θέσεις (Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική Εκπαίδευση), Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: 39 θέσεις (Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική Εκπαίδευση).

126 μόνιμοι στα Καταστήματα Κράτησης: Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 126 μονίμων στα Καταστήματα Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσληφθεί προσωπικό τριών βαθμίδων εκπαίδευσης: Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας.


Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, θα προσληφθούν 34 υπάλληλοι των βαθμίδων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και 4 δικηγόροι με σχέση έμμισθης εντολής.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Νέα προκήρυξη μονίμων ετοίμασε το ΑΣΕΠ για την ενίσχυση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Με τη νέα προκήρυξη θα ενισχυθούν ιατροδικαστικές υπηρεσίες. Θα προσληφθούν 61 μόνιμοι υπάλληλοι. Αυτές οι 61 θέσεις κατανέμονται ανάμεσα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Δηλαδή θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

80 μόνιμοι σε 13 φορείς: Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 80 μονίμων υπαλλήλων επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ για την ενίσχυση 13 διαφορετικών φορέων του δημοσίου. Ζητείται προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

ΓΟΕΒ - ΤΟΕΒ: Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς κοινής ωφέλειας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, θα προσληφθούν 29 υπάλληλοι των βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Η νέα προκήρυξη για την ενίσχυση των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) έχει ήδη καταγραφεί στον κατάλογο προτεραιοτήτων και βρίσκεται υπό επεξεργασία

25 μόνιμοι σε τρεις φορείς: Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση μίας (1) θέσεως Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον Συνήγορο του Καταναλωτή, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, για την πλήρωση είκοσι (20) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης του ΟΔΑΠ.
Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια