Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη – Ρομά: Περνούν στην αντεπίθεση οι γονείς του 16χρονου – Ένσταση στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός





Απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 34χρονο αστυνομικό δηλώνουν οι γονείς και οι συγγενείς του 16χρονου Ρομά, οι οποίοι ετοιμάζουν ένσταση με στόχο το θέμα να φτάσει ακόμη και στον Άρειο Πάγο.

Ο Παναγιώτης Σαμπάνης, Πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρομά Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας σχολιάζοντας την απόφαση ανέφερε: «Μάθαμε πως ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. Οι γονείς στεναχωρέθηκαν πάρα πολύ με αυτή την απόφαση. Οι γονείς θα κινηθούν νομικά ώστε να γίνει ένσταση της απόφασης και η υπόθεση να φτάσει στον Άρειο Πάγο».

Ο ίδιος συνεχίζοντας, τόνισε ότι «οι γονείς είναι πολύ στεναχωρεμενοι, έχασαν το παιδί τους. Αν είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο αστυνομικός ήδη θα είμαστε πίσω από τα κάγκελα».

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Σαμπάνης, η υπερασπιστική γραμμή της οικογένειας θα ενισχυθεί με την πρόσληψη ενός ακόμη δικηγόρου από την Αθήνα, ο οποίος εντός ημερών αναμένεται να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση.

Επίσης, οι Ρομά ετοιμάζουν πορεία «ειρηνικού» όπως αναφέρουν χαρακτήρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός ημερών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προς το Δικαστικό Μέγαρο και με πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.



Πηγή: lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια