Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητέρα καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου της στη Νέα Σμύρνη – Με κατάγματα στη μύτη το παιδί



Αφορμή για την επίθεση ένα... στραβοκοίταγμα



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος που καθόταν με την παρέα του στην πλατεία της νέας Σμύρνης. Ομάδα νεαρών ηλικίας περίπου 15 ετών τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, προβάλλοντας ως αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή -“γιατί με κοιτάς, τι συμβαίνει;”- ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», δήλωσε στο MEGA η μητέρα του νεαρού.


Οι φίλοι του, όπως κατήγγειλε η μητέρα, προσπάθησαν να φύγουν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι. Όπως είπε η μητέρα του, η επίθεση άφησε στον 15χρονο κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο.


Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχτηκε επίθεση καθώς πριν μερικούς μήνες ανήλικοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο. Η Αστυνομία δήλωσε, για την τελευταία επίθεση, όπως είπε η μητέρα, πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, αλλά οι δράστες είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια